Side Up ! ~ Greenjackets Rolling Programme

Λ		~		~	
A	u	ĸ	u	э	ų

Tuesday	2nd Aug	7:30pm	Fox and Hounds, 12 The Square, Tillingham, Southminster CM0 7SU		
Sunday	7th Aug	Arive	Depart	Vintage Car and Morris Tour. Proposed route : meet at	
		11:10		Daves house, 22 Highlands Drive, Maldon, Essex, CM96HX	
			11:30	Drive 14 miles 45 minutes to arive at Layer Fox by 12 15pm	
		12:15		The Layer Fox 2 Malting Green Rd, Layer de la Haye, Colchester CO2 0JH, Dance 1 hour	
			13:15	Then drive 6 miles 20 minutes to arive Old Crown by 13:35	
		13:35		The Old Crown Lodge Rd, Messing, Colchester CO5 9TU, Dance 1 hour	
			14:35	Then drive 9 miles 20 minutes to arive The Chequers by 14:55	
		14:55		The Chequers, The Square, 1 Church St, Goldhanger, Maldon CM9 8AS, Dance 1 hour	
			15:55	The drive 5 miles 20 minutes to arive at The Queen Victoria by 16:10	
		16:10		The Queen Victoria, Spital Rd, Maldon, Essex, CM9 6ED	
				Dance for about 30 minutes then finish with a meal at pub	

Tuesday	9th Aug	7:30pm	Maldon Quay
Tuesday	16th Aug	7:30pm	The Prince of Wales. 2 Prince of Wales Rd, Great Totham, Maldon CM9 8PX Witham CM8 3LB
Tuesday	23rd Aug	7:30pm	King William 4th, 114 London Rd, Braintree CM77 7PU (with DH)
Tuesday	30th Aug	7:30pm	The Chequers 1 Church Street, Goldhanger CM9 8AS

Winter programme

.

Septembe	er		
Tuesday	6th Sep		AGM
Tuesday	13th Sep	8pm	Rehearsal
Friday	23rd Sep	7pm	Romney Marsh Morris Tour The Queen Victoria, Spital Rd, Maldon, Essex, CM9 6ED
			GJs, DH, A&K. Have been asked to join Romney Marsh Morris for an evening dance at the
			Queen Victoria as part of there Essex tour.
October			
Tuesday	4th Oct	8pm	Rehearsal
Tuesday	11th Oct	8pm	Rehearsal
Tuesday	25th Oct	8pm	Rehearsal
Novembe	r		
Tuesday	1st Nov	8pm	Rehearsal
Sunday	6th Nov	11:10	Steampunk in to Christmas
			Museum of Power, Hatfield Rd, Maldon, Essex CM9 6QA
			Meet up 11;10. First set 11:30 to 12:00. Second set 13:00 to 13:30
Tuesday	8th Nov	8pm	Rehearsal
Tuesday	15th Nov	8pm	Rehearsal
Tuesday	22nd Nov	8pm	
Tuesday	29th Nov	8pm	Rehearsal
Decembe	r		
Sunday	4th Dec	11:10) Christmas Fair
			Museum of Power, Hatfield Rd, Maldon, Essex CM9 6QA 11.30 and 1pm

Tuesday	6th Dec	8pm	Rehearsal	
Tuesday	13th Dec	8pm	Rehearsal	
Tuesday	20th Dec	8pm	Christmas Dinn	er
Monday	26th	12noon	Boxing Day	Maldon Quay, normaly with A&K
Tuesday	27th Dec	8pm	????	